Έρχεται νέο Uncharted παιχνίδι; - Καινούργια στοιχεία

Ένα νέο μέλος της Naughty Dog μάλλον το αποκάλυψε κατά λάθος
21 Απριλίου 2022 12:45
Έρχεται νέο Uncharted παιχνίδι; - Καινούργια στοιχεία

Αυτή την Τρίτη, η Christina-Marie Drake McBrearty ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο LinkedIn πως ξεκίνησε να εργάζεται ως recruiter στη Naughty Dog, αναλαμβάνοντας να βοηθήσει με την πρόσληψη νέων ταλέντων για το στούντιο. Ωστόσο, είτε έγινε κατά λάθος είτε όχι, η δημοσίευσή της φαίνεται να αποκάλυψε τα σχέδια του PlayStation για το μέλλον της σειράς Uncharted!

Συγκεκριμένα, στο σχετικό post της, η McBrearty ανέφερε πως ψάχνει για ταλέντα σε κάθε επίπεδο, ενώ δήλωσε πως είναι πραγματικά μοναδικό που έχει το προνόμιο να χτίσει τις μελλοντικές ομάδες που θα εργαστούν «όχι μόνο στα νέα παιχνίδια, αλλά και στην κληρονομία του Uncharted».

Από τη δημοσίευση της McBrearty, λοιπόν, προκύπτει πως το PlayStation όχι μόνο ετοιμάζει ολοκαίνουργιες Uncharted εμπειρίες, αλλά έχει σχέδια και για τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς.

Φυσικά, η επιστροφή του Uncharted δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη σε όσους ήταν παρατηρητικοί το τελευταίο διάστημα. Πέρα από την τεράστια επένδυση της Sony στο franchise με την ταινία του Tom Holland, η οποία μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά στο box office, πρόσφατα το Uncharted έκανε και τη gaming επιστροφή του μέσα από το Legacy of Thieves Collection. Πρόκειται για ένα remastered πακέτο που έφερε το A Thief's End και το The Lost Legacy στο PS5, ενώ σύντομα αναμένεται να συστήσει τη σειρά και στους PC gamers.

Συγχρόνως, τον Ιανουάριο σας είχαμε ενημερώσει πως δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Naughty Dog δεν απέρριψαν την ιδέα ενός νέου Uncharted παιχνιδιού, ενώ τον Απρίλιο του 2021 είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα ρεπορτάζ του έμπιστου δημοσιογράφου του Bloomberg, Jason Schreier, το οποίο ανέφερε πως ένα δεύτερο εσωτερικό γκρουπ του Bend Studio είχε αναλάβει ένα νέο Uncharted παιχνίδι με την επίβλεψη της Naughty Dog.

Πλέον δε γνωρίζουμε τι απέγινε το συγκεκριμένο project από τους δημιουργούς τους Days Gone, αλλά όπως όλα δείχνουν το PlayStation φλερτάρει έντονα τελευταία με την ιδέα ενός νέου κεφαλαίου.