Παίζετε με DualSense στο PC; Το νέο εργαλείο της Sony είναι για εσάς

Η εταιρία διευκολύνει τη ζωή των PC gamers
20 Απριλίου 2022 15:22
Παίζετε με DualSense στο PC; Το νέο εργαλείο της Sony είναι για εσάς

Μπορεί το DualSense να είναι το χειριστήριο του PS5, αλλά χάρη στη βελτιωμένη εργονομία του σε σχέση με το DualShock 4 και σε προσθήκες όπως η απτική ανάδραση και οι adaptive σκανδάλες, έχει εξελιχθεί και σε μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή και για τους PC gamers.

Έτσι, θέλοντας να βελτιώσει και να κάνει την εμπειρία ακόμη ομαλότερη και για τους παίκτες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η Sony κυκλοφόρησε τώρα ένα νέο ειδικό εργαλείο, ονόματι ‘Firmware updater for DualSense wireless controller’.

Όπως προδίδει και η ονομασία του, πρόκειται για ένα απλό, αλλά χρήσιμο πρόγραμμα για Windows υπολογιστές, το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει το λογισμικό του χειριστηρίου. Μέχρι πρότινος αυτό γινόταν μόνο αν αυτό συνδεόταν σε PlayStation 5 και έτσι οι παίκτες στο PC δε μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις βελτιώσεις των αναβαθμίσεων της εταιρίας.

Αν, λοιπόν, παίζετε με DualSense στο PC, μπορείτε να κατεβάσετε το επίσημο εργαλείο και να ενημερώσετε το λογισμικό του πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, η Sony έχει αρχίσει εδώ και καιρό να απευθύνεται στην PC gaming κοινότητα, αφού τα τελευταία χρόνια έχει φέρει μεγάλες κυκλοφορίες της, όπως τα God of War, Horizon και Days Gone στο Steam και στο Epic Games Store. Μάλιστα, καθοδόν είναι και η μεταφορά του εξαιρετικού Uncharted 4.

Tags: