Το Dragonflight είναι το νέο τεράστιο expansion του World of Warcraft! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται το όνομά του
19 Απριλίου 2022 23:28
Το Dragonflight είναι το νέο τεράστιο expansion του World of Warcraft! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι και αν έχουν περάσει 18 χρόνια από την κυκλοφορία του, το World of Warcraft συνεχίζει απτόητο και τώρα, πιστή στο ραντεβού της, η Blizzard ανακοίνωσε το ένατο expansion του εξαιρετικά δημοφιλούς παιχνιδιού.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύντομα -χωρίς δυστυχώς να διευκρινίζεται ακριβώς το πότε-, οι παίκτες του MMO θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στα Dragon Isles, μέσα από το World of Warcraft: Dragonflight πακέτο επέκτασης.

Η νέα αυτή περιοχή θα χωρίζεται σε πέντε ζώνες και θα φέρει στο προσκήνιο τους Dracthyr. Πρόκειται για ένα νέο πλήρως playable race δράκων, οι οποίοι μπορούν να πάρουν ανθρωποειδής μορφή. Φυσικά, οι Dracthyr χαρακτήρες θα μπορούν να μπουν είτε στο Alliance είτε στο Horde, όντας μάλιστα το μοναδικό race που θα έχει πρόσβαση στο ολοκαίνουργιο Evoker class, το οποίο είναι μια ακόμη από τις νέες προσθήκες του expansion. Ως Evokers, οι παίκτες θα μπορούν να ειδικευτούν στο healing των συμμάχων τους ή στις μάχες ως mid-range damage dealers.

Φυσικά, το Dragonflight φέρνει, όπως προδίδει και το όνομά του, το Dragonriding. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να καβαλήσουν δράκους, με την δραστηριότητα να διαφέρει σημαντικά από τα απλά flying mounts που υπάρχουν στο παιχνίδι από την εποχή του Burning Crusade. Όπως επισημαίνουν οι developers της Blizzards, οι δράκοι θα είναι πιο δυναμικοί και θα μπορούν να κάνουν ειδικές κινήσεις στον αέρα, όπως για παράδειγμα απότομες βουτιές για να χάσουν ραγδαία ύψος.

Τέλος, οι νέες προσθήκες δε σταματούν εδώ, αφού το expansion θα φέρει και διάφορες quality of life βελτιώσεις. Η πιο αξιοσημείωτη είναι το φρεσκαρισμένο user interface, το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν στα μέτρα τους, ενώ σημαντικές είναι και οι αλλαγές που έχουν γίνει στους crafting μηχανισμούς και το νέο talent σύστημα.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, καθώς και μερικά σημαντικά αποσπάσματα από την παρουσίαση της Blizzard.