Φέτος το The Last of Us Remake για το PS5; - Φουντώνουν ξανά οι φήμες

Οι δημοσιεύσεις στα social media που τράβηξαν τα βλέμματα των fans
19 Απριλίου 2022 21:25
Φέτος το The Last of Us Remake για το PS5; - Φουντώνουν ξανά οι φήμες

Όπως ανακάλυψε ο παρατηρητικός χρήστης του Twitter @Okami13_, ένας animator που εργάζεται για την PlayStation Studios Visual Arts ομάδα της Sony έκανε μερικά ενδιαφέροντα tweets που ρίχνουν περισσότερο λάδι στις φωτιά για τις φήμες που θέλουν το remake του The Last of Us για το PS5 να κυκλοφορεί φέτος.

Συγκεκριμένα, πέρυσι τον Απρίλιο είχε διαρρεύσει από τον εξαιρετικά έμπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier, πως η εν λόγω ομάδα ετοιμάζει ένα remake του αριστουργηματικού τίτλου της Naughty Dog για το PS5, χρησιμοποιώντας την πολύ πιο προηγμένη μηχανή γραφικών του The Last of Us Part II. Στη συνέχεια, στις αρχές του Ιανουαρίου σας είχαμε ενημερώσει πως το project έφτανε στην ολοκλήρωσή του και έτσι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Για ποιο λόγο, λοιπόν, φούντωσαν εκ νέου οι φήμες; Ο βετεράνος animator Robert Morrison, ο οποίος απασχολείται από τη συγκεκριμένη ομάδα που φημολογείται πως ετοιμάζει το remake, έγραψε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως “το PlayStation έχει μερικά μεγάλα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος”, αφήνοντας να εννοηθεί πως μιλά για το project στο οποίο εργάζεται.

Μάλιστα, ο animator διευκρίνισε ρητά πως δεν αναφέρεται στο άκρως αναμενόμενο God of War Ragnarök, το οποίο είναι το μοναδικό αποκλειστικό των PlayStation Studios που αναμένεται επίσημα για φέτος και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αφού το Horizon και το Gran Turismo 7 έγιναν διαθέσιμα πρόσφατα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παρόλο που ο animator δε δουλεύει στο sequel του God of War, επιβεβαίωσε πως μέσα στο 2022 θα μπορέσει επιτέλους να αποκαλύψει τη δουλειά του, η οποία αφορά ένα εξίσου σημαντικό project.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως ο Robert έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως το The Last of Us είναι το αγαπημένο του παιχνίδι, κάτι που μάλλον εξηγεί την ανυπομονησία που εκδηλώνει στα tweets του για την αποκάλυψη της δουλειάς του.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, είτε είναι το The Last of Us Remake είτε όχι, η Sony σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι φέτος, μαζί με το νέο God of War. Φυσικά, αν τα tweets του animator ληφθούν υπόψη σε συνάρτηση με τις φήμες, τότε είναι πολύ πιθανό πως μέσα στο 2022 θα βιώσουμε ξανά το ταξίδι του Joel και της Ellie.

Για την ιστορία, το The Last of Us κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 αποκλειστικά για το PlayStation 3 και ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε και μια remastered έκδοση για το PS4. Μάλιστα, μέσα στο χρόνο αναμένεται να δούμε και την επίσημη τηλεοπτική σειρά The Last of Us από το HBO, οπότε είναι πολύ πιθανό πως η Sony θα συνοδεύσει την κυκλοφορία της με το εν λόγω remake.