Το Assassin’s Creed Origins στο Xbox Game Pass

Microsoft και Ubisoft ενισχύουν τη συνεργασία τους
19 Απριλίου 2022 18:38
Το Assassin’s Creed Origins στο Xbox Game Pass

Όπως φαίνεται, η Ubisoft δοκίμαζε τα νερά του Xbox Game Pass με το Rainbow Six: Siege και το Rainbow Six Extraction, με το δεύτερο να είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, αφού τώρα έγινε γνωστό πως περισσότερα παιχνίδια της θα καταφθάσουν προσεχώς στην υπηρεσία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Microsoft μόλις αποκάλυψε τα πέντε νέα παιχνίδια του Xbox Game Pass για τον Απρίλιο, όπως σας ενημερώσαμε. Ωστόσο, η σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της περιλάμβανε και μια σημαντική ανακοίνωση που δεν αφορά αυτό το μήνα, αλλά το μέλλον της υπηρεσίας γενικότερα.

Συγκεκριμένα, η Microsoft αποκάλυψε πως περισσότερα παιχνίδια από τον πλούσιο κατάλογο της Ubisoft θα έρθουν στο Xbox Game Pass στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι συνδρομητές μπορούν να περιμένουν το Assassin’s Creed Origins μέσα στους δύο επόμενους μήνες. Συγχρόνως, το PC Game Pass θα εμπλουτιστεί προσεχώς με το For Honor: Marching Fire Edition, ενώ και οι συνδρομητές στις κονσόλες θα μπορούν να απολαύσουν σύντομα την εμπλουτισμένη αυτή έκδοση.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Microsoft και η Ubisoft ενισχύουν τη συνεργασία τους, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στις φήμες που ήθελαν ακόμη περισσότερους τίτλους της γαλλικής εταιρίας στο Xbox Game Pass, με μια ενσωμάτωση που θα θυμίζει αυτή του EA Play.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft έχει ανακοινώσει συγχρόνως πως εργάζεται και σε ένα 60FPS next-gen patch για το Assassin’s Creed Origins, οπότε δεν είναι απίθανο το παιχνίδι να έρθει στο Game Pass όταν θα είναι έτοιμο και για τα Xbox Series X|S.