Έρχεται και τρίτο Horizon παιχνίδι – Μόλις το επιβεβαίωσε η Guerrilla

Η περιπέτεια της Aloy θα συνεχιστεί
18 Απριλίου 2022 14:16
Έρχεται και τρίτο Horizon παιχνίδι – Μόλις το επιβεβαίωσε η Guerrilla

*Η είδηση περιλαμβάνει πληροφορίες που ενδεχομένως να θεωρηθούν από κάποιους spoilers για το φινάλε Horizon Forbidden West*

Όσοι έχουν ολοκληρώσει το Horizon Forbidden West μάλλον δε θα σοκαριστούν με τις νέες δηλώσεις της Guerrilla Games, αφού ήδη ξέρουν πως η ιστορία κλείνει με ένα μεγάλο cliffhanger, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Aloy και η παρέα της θα επιστρέψουν σύντομα για να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή.

Τώρα, είναι πλέον επίσημο, αφού ο creative director του παιχνιδιού, Mathijs de Jong, μιλώντας στο VG247, αποκάλυψε πως τα αφηγηματικά τόξα που βλέπουμε στο τέλος του Forbidden West θα εξεταστούν στο τρίτο βασικό Horizon παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Jong ανέφερε χαρακτηριστικά:

"...αυτό το παιχνίδι τελειώνει με ένα άλλο μεγάλο cliffhanger, όπου για άλλη μια φορά βάζουμε κάποια θεμέλια για το επόμενο παιχνίδι."

Φυσικά, δε θα αποκαλύψουμε τι ακριβώς είναι αυτό το cliffhanger, αλλά η περιπέτεια της Aloy σίγουρα δεν έχει ολοκληρωθεί και η κλιμάκωσή της αναμένεται πλέον στο τρίο παιχνίδι, οπού διακυβεύονται περισσότερα πράγματα από ποτέ.

Αν και ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει sequel, η επίσημη επιβεβαίωση από το υψηλόβαθμο στέλεχος της Guerilla είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη. Για την ιστορία, πέρα από τα διάφορα patches για το Forbidden West και το sequel που απέχει αναμενόμενα κάποια χρόνια, η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται συγχρόνως και στο Horizon Call of the Mountain, μια εμπειρία για το PS VR2, στην οποία συνεισφέρει και η Firesprite που προστέθηκε πρόσφατα στο δυναμικό των PlayStation Studios.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Σάκη και τον Αλέκο να απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Aloy στη μέση ενός δάσους πατώντας εδώ.