Εξαιρετική η πορεία του Shin Megami Tensei V – Πέρασε ήδη το 4ο παιχνίδι της σειράς

Επίσημη ανακοίνωση από την Atlus
18 Απριλίου 2022 13:21
Εξαιρετική η πορεία του Shin Megami Tensei V – Πέρασε ήδη το 4ο παιχνίδι της σειράς

Το Shin Megami Tensei V κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο για το Nintendo Switch και όπως όλα δείχνουν, το νέο παιχνίδι του franchise έχει βρει ήδη το κοινό του. Σύμφωνα με την ίδια την Atlus, ο JRPG τίτλος έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην υβριδική κονσόλα της Nintendo, αφού ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο σε πωλήσεις, παγκοσμίως.

Η εταιρία δεν αποκάλυψε την ανάλυση των πωλήσεων ανά περιοχή, αλλά είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, μιας και ξεπέρασε κατά πολύ τις πωλήσεις του Shin Megami Tensei IV, που κυκλοφόρησε στο Nintendo 3DS το 2013.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική δημοσίευσε από το επίσημο Twitter account της Atlus, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο art από τον σχεδιαστή Masayuki Doi.

Η επίσημη σύνοψη του Shin Megami Tensei V:

Ο κόσμος αρχίζει και πεθαίνει, το ίδιο και οι φιλοδοξίες ενός Θεού. Το ίδιο και οι άνθρωποι, αλλά και οι δαίμονες πρέπει να αποφασίσουν τί αξίζει τελικά να σωθεί και τι όχι, προετοιμάζοντας τους εαυτούς τους να θυσιάσουν τα πάντα. Σε ένα κόσμο χωρίς τον δημιουργό του, ποιο μονοπάτι θα διαλέξετε;

Η επιτυχία του Nintendo Switch φαίνεται πως βοήθησε πολλά franchises να πουλήσουν περισσότερο από τους προκατόχους τους, αφού το ίδιο είδαμε και στο Animal Crossing: New Horizons, αλλά και στο Luigi’s Mansion 3. Φαίνεται πως το ίδιο συμβαίνει και με το Shin Megami Tensei V.

Το Shin Megami Tensei V κυκλοφορεί ήδη αποκλειστικά στο Nintendo Switch.