Μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο Sonic παιχνίδι…στο Roblox

Μια αναπάντεχη κίνηση από τη SEGA
15 Απριλίου 2022 23:37
Μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο Sonic παιχνίδι…στο Roblox

Πέρα από τις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Sonic είναι πλέον διαθέσιμος και...στο Roblox. Ναι, καλά διαβάσετε, η SEGA μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον μπλε σκαντζόχοιρο και την παρέα του…μέσα σε ένα άλλο παιχνίδι!

Ο λόγος γίνεται για το Sonic Speed Simulator, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ως Sonic και να τρέξουν ενάντια σε φίλους τους σε διάφορους κόσμους. Μάλιστα, το project θα εμπλουτιστεί με περισσότερο περιεχόμενο προσεχώς, αφού θα υπάρχουν εβδομαδιαία updates.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Sonic Speed Simulator δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Gamefam, η οποία είναι μια επαγγελματική ομάδα ανάπτυξης που ειδικεύεται αποκλειστικά στη δημιουργία περιεχομένου για το Roblox. Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε έναν εξαιρετικά γνωστό χαρακτήρα από άλλο AAA franchise να εντάσσεται επίσημα στο Roblox.

Για την ιστορία, το Roblox παραμένει ένα απίστευτα δημοφιλές παιχνίδι με εκατομμύρια παίκτες και παρόλο που απευθύνεται κυρίως σε μικρές ηλικίες, έχει λάβει έντονη κριτική για ακατάλληλες εικόνες και για τους πολλούς επιτήδειους χρήστες του που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ή ακόμη και να κακοποιήσουν ανήλικους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το λόγο που είναι σοβαρό πρόβλημα και απειλή για τα παιδιά πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί πως το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο θα υιοθετήσει μάλιστα και open world δομή, το Sonic Frontiers, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.