Το Steelrising είναι ένα soulslike σε μια διαφορετική Γαλλική Επανάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πέντε λεπτά έντονων gameplay πλάνων
15 Απριλίου 2022 21:12
Το Steelrising είναι ένα soulslike σε μια διαφορετική Γαλλική Επανάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρώτη φορά μετά την αρχική αποκάλυψη το καλοκαίρι του 2020, η Spiders, ομάδα ανάπτυξης του Greedfall, έδωσε τώρα μια χορταστική gameplay ματιά -διάρκειας πέντε λεπτών- στο Steelrising, το νέο της soulslike παιχνίδι που λαμβάνει χώρα σε μια διαφορετική Γαλλική Επανάσταση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η δράση μάς μεταφέρει στο Παρίσι του 1879, με τον βασιλιά Λουδοβίκο XVI να έχει καταφέρει να καταπνίξει την επανάσταση με αιματοχυσία, χρησιμοποιώντας έναν αδίστακτο στρατό από ρομπότ. Στο παιχνίδι αναλαμβάνουμε το ρόλο της Aegis. Πρόκειται για ένα θηλυκό ρομπότ που του έχει αναλάβει να προστατέψει την Μαρία Αντουανέτα, πολεμώντας ενάντια στον τυραννικό βασιλιά και στο στρατό του.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται έντονες μάχες ενάντια σε τεχνολογικά θαύματα που είναι τόσο περίπλοκα όσο και αδυσώπητα. Στόχος του παιχνιδιού είναι να «δοκιμάσει τα νεύρα και τις δεξιότητες των παικτών, οι οποίοι θα δοκιμάζονται στα όριά τους κάθε στιγμή που περνάνε πολεμώντας τους εν λόγω εχθρούς και τα επικά bosses».

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το soulslike παιχνίδι, το οποίο μοιάζει εικαστικά εμπνευσμένο από το Bloodbrone, με gameplay στοιχεία όπως ο γάντζος από το Sekrio και δικές του φυσικά προσθήκες στη συνταγή.

Το Steelrising αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X|S και PC στις 8 Σεπτεμβρίου.