Το νέο Need for Speed θα έχει...anime στοιχεία; Αυτές είναι οι νεότερες πληροφορίες

Οι νεότερες πληροφορίες για το NFS που ετοιμάζει η Criterion
15 Απριλίου 2022 14:12
Το νέο Need for Speed θα έχει...anime στοιχεία; Αυτές είναι οι νεότερες πληροφορίες

Νέες πληροφορίες μεταφέρει ο Jeff Grubb του Venture Beat για το νέο Need for Speed τίτλο που αναπτύσσει η Criterion, καθώς πρόσφατα είχε αναφέρει ότι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αυτόν τον Νοέμβριο. 

Το νέο Need for Speed θα "είναι φωτορεαλιστικό αλλά θα έχει και anime στοιχεία", όπως λέει χαρακτηριστικά και εξηγεί: "Έχετε δει ποτέ ένα διαφημιστικό αυτοκινήτου που το αυτοκίνητο τρέχει και βγαίνουν φλόγες γύρω του και διάφορα γραφικά ξεπετούν από αυτό; Αυτού του είδους την αισθητική φαίνεται πως θέλουν να πιάσουν". 

Όσο για την τοποθεσία του νέου NFS; Θα λαμβάνει χώρα σε μια φανταστική βερσιόν του Chicago που ονομάζεται Lake Shore City, ενώ θα επιστρέψουν διάφορα γνωστά και αγαπημένα χαρακτηριστικά των παλιότερων NFS όπως το "Autolog" και τα multiplayer χαρακτηριστικά του καθώς και η δυνατότητα να κάνετε customise κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου. 

Τέλος, ο Grubb έχει δηλώσει ότι το επόμενο Need for Speed δε θα κυκλοφορήσει στα PS4/ Xbox One και θα είναι μια next-gen only κυκλοφορία στα PS5/ Xbox Series X|S.