The Witcher 3: Κακά μαντάτα για την κυκλοφορία της next-gen έκδοσης

Η αναβαθμισμένη PS5/Xbox Series X|S έκδοση καθυστερεί επ'αόριστον
13 Απριλίου 2022 19:49
The Witcher 3: Κακά μαντάτα για την κυκλοφορία της next-gen έκδοσης

Κακά μαντάτα επιφύλασσε η CD Projekt RED για τους fans του The Witcher και όσους περιμένουν την next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt συγκεκριμένα, καθώς μάθαμε ότι καθυστερεί. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πολωνικής εταιρίας στο Twitter, αποφασίστηκε να μεταφερθεί η υπόλοιπη ανάπτυξή της στην εσωτερική development ομάδα και για αυτό τον λόγο αναθεωρεί το "εύρος της δουλειάς" που πρέπει να γίνει. Για αυτόν τον λόγο θα καθυστερήσει την έκδοση των PS5/ Xbox Series X|S επ'αόριστον και δε θα κυκλοφορήσει στο Q2 του 2022 (μεταξύ Απριλίου-Ιουνίου), όπως αρχικά αναμενόταν. 

Πέρυσι γνωρίζαμε ότι η ανάπτυξη γίνεται από την εξωτερική ομάδα της CD Projekt, την Saber Interactive, η οποία στο παρελθόν ανέλαβε το Switch port του τίτλου. Η νέα αυτή έκδοση εκτός από τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις στον τεχνικό τομέα θα περιλαμβάνει και DLC εμπνευσμένο από τη σειρά The Witcher του Netflix. 

Επίσης είναι γνωστό πως όσοι είναι κάτοχοι του τίτλου σε PS4 και Xbox θα κατεβάσουν την αναβαθμισμένη έκδοση εντελώς δωρεάν όταν κυκλοφορήσει.