Το Bugsnax του PS5 έρχεται στο Xbox Game Pass και στο Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ θα εμπλουτιστεί και με νέο περιεχόμενο
13 Απριλίου 2022 19:44
Το Bugsnax του PS5 έρχεται στο Xbox Game Pass και στο Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν είχατε παρακολουθήσει το αρχικό event αποκάλυψης του PS5, μάλλον θυμάστε το Bugsnax. Πρόκειται για ένα indie παιχνίδι που είχε εξελιχθεί σε διαδικτυακό meme μετά την παρουσίαση, χάρη στο εκκεντρικό του στυλ και στην ιδιαίτερη πολύχρωμη αισθητική του.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Young Horses ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα καταφθάσει και στις υπόλοιπες πλατφόρμες και έτσι θα κάνει το ντεμπούτο του στις 28 Απριλίου για τα Xbox και Nintendo Switch. Μάλιστα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, τόσο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όσο και για τις Xbox κονσόλες.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική ανακοίνωση της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι παίκτες στα PS4, PS5 και PC δε θα μείνουν με το παράπονο, αφού την ίδια ημέρα θα καταφθάσει και ένα μεγάλο πακέτο επέκτασης, το οποίο ονομάζεται The Isle of Bigsnax.

Μέσα από το εν λόγω DLC οι παίκτες θα επισκεφτούν ένα μυστηριώδες νέο νησί που ήρθε στην επιφάνεια από τα βάθη της θάλασσας. Μάλιστα, όπως προδίδει και η ονομασία του expansion, σε αυτό το νησί ζουν μερικά πολύ μεγάλα σε μέγεθος bugsnax που θα κληθούν να πιάσουν οι παίκτες.

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.