Το American Truck Simulator θα σας ταξιδέψει στη Μοντάνα με το νέο του expansion

Επιστροφή στα τιμόνια!
13 Απριλίου 2022 18:57
Το American Truck Simulator θα σας ταξιδέψει στη Μοντάνα με το νέο του expansion

Η SCS Software ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εμπλουτίσει το American Truck Simulator με ένα μεγάλο πακέτο επέκτασης, το οποίο θα τιμά τις ρίζες του στούντιο.

Συγκεκριμένα, μέσα από το επερχόμενο expansion ονόματι ‘American Truck Simulator – Montana’, οι επίδοξοι οδηγοί ψηφιακών φορτηγών θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Μοντάνα, η οποία είναι μια βορειοδυτική πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην ίδια τοποθεσία διαδραματιζόταν και το sequel του simulation τίτλου "18 Wheels of Steel", ο οποίος είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2022. Θέλοντας, λοιπόν, να τιμήσει την ιστορία της και τα 20 χρόνια από το 18 Wheels of Steel, η SCS Software αποφάσισε να δημιουργήσει ξανά τον χαρακτηριστικό χάρτη της Μοντάνα, βασιζόμενη σε assets από το αρχικό παιχνίδι για περιοχές όπως η ήσυχη πόλη Thompson Falls.

Πρόκειται για μια περιοχή γνωστή για τις βιομηχανίες ξυλείας της, οι οποίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν ψηφιακά στο DLC. Μάλιστα, η ομάδα επισημαίνει πως έχει κρύψει διάφορα easter eggs για τους πραγματικούς βετεράνους του simulation είδους, ενώ έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και φωτογραφίες από το πακέτο επέκτασης, μερικές από τις οποίες ακολουθούν παρακάτω.

Για την ώρα το American Truck Simulator – Montana δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα.

Tags: