PS5: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα ενημέρωση λογισμικού

Που έρχεται με ένα άκρως οικείο changelog
13 Απριλίου 2022 17:20
PS5: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα ενημέρωση λογισμικού

Μετά το μεγάλο update του Μαρτίου, το οποίο έφερε στο PS5 διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα το ανανεωμένο Game Base και νέες επιλογές για το σύστημα των parties, μια ακόμη ενημέρωση λογισμικού έγινε τώρα διαθέσιμη.

Συγκεκριμένα, η Sony συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη για τη νέα της κονσόλα και έτσι μόλις έκανε διαθέσιμο το update με κωδικό έκδοσης 22.01-05.02.00. Αυτό φυσικά αφορά τόσο το PlayStation 5 όσο και το PlayStation 5 Digital Edition και έρχεται με ένα άκρως οικείο changelog.

Αναλυτικότερα, η εταιρία επισημαίνει πως "αυτή η ενημέρωση λογισμικού συστήματος βελτιώνει την απόδοση του συστήματος". Ναι, πρακτικά έχουμε να κάνουμε απλά με ένα από τα γνωστά stability updates, για το οποίο θα χρειαστεί να κατεβάσετε αυτή τη φορά περίπου 1GB.

Έκδοση: 22.01-05.02.00

Αυτή η ενημέρωση λογισμικού συστήματος βελτιώνει την απόδοση του συστήματος.

Για περισσότερα σχετικά με τα updates του PS5 ή σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε την ενημέρωση δίχως Internet, μέσω USB, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Sony.

Συγχρόνως, η Sony είχε αποκάλυψε πρόσφατα και το πώς ακριβώς θα λειτουργεί το πολυαναμενόμενο VRR χαρακτηριστικό στο PS5 για τους κατόχους συμβατών τηλεοράσεων, το οποίο αν και δεν καταφθάνει με το σημερινό update, αναμένεται στο άμεσο μέλλον. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.