Παίκτης τερμάτισε το Dark Souls 3 χωρίς να περπατήσει ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα…πολύ διαφορετικό playthrough
12 Απριλίου 2022 22:56
Παίκτης τερμάτισε το Dark Souls 3 χωρίς να περπατήσει ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, καλά διαβάσατε. Πλέον υπάρχει παίκτης που ολοκλήρωσε no-walk run του Dark Souls 3, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ακούμπησε ποτέ τον αριστερό μοχλό, αν μιλάμε με δεδομένα κονσόλας ή τα WASD στο πληκτρολόγιο, αν προτιμάτε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο YouTuber ymfah που συνηθίζει να παίζει με αλλόκοτους τρόπους τα εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια της FromSoftware, τώρα τερμάτισε κυριολεκτικά και μεταφορικά το τρίτο κεφάλαιο της σειράς Dark Souls, χωρίς ο χαρακτήρας του να κάνει ούτε ένα βήμα!

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά ο ymfah δεν κούνησε ποτέ τον χαρακτήρα του με τον παραδοσιακό τρόπο. Αντιθέτως χρησιμοποιούσε τις R1 επιθέσεις για να κινηθεί ελαφρώς προς τα μπροστά, κάνοντας lock στους εχθρούς για να δώσει την κατεύθυνση στον χώρο. Όταν δεν υπήρχε κάποιος εχθρός, έκανε χρήση του τόξου που περιλαμβάνεται στο thief class για να ελέγξει το “δεξιά-αριστερά” συνεχίζοντας το spam απλών επιθέσεων για να κινηθεί.

Πέρα απ’ αυτό, ο ymfah αξιοποίησε και το quickstep dash που προσφέρει το Bandit’s Knife, χωρίς και πάλι να ακουμπά ποτέ τον αριστερό αναλογικό μοχλό.

Το σημείο που τον ταλαιπώρησε περισσότερο ήταν η διαδρομή προς το τελικό boss, αλλά συνολικά είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι περιττά, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε αυτό το πραγματικά διαφορετικό no-walk run του Dark Souls 3 μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: