Battle Royale στο Halo Infinite; Η ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τις φήμες

Τι ετοιμάζει άραγε η Certain Affinity;
12 Απριλίου 2022 22:04
Battle Royale στο Halo Infinite; Η ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τις φήμες

Φέτος τον Ιανουάριο, ο εξαιρετικά έμπιστος δημοσιογράφος του Windows Central, Jez Corden, είχε διαρρεύσει πως η Certain Affinity συνεργάζεται με την 343 Industries για τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου mode για το Halo Infinite.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του είχε αναφέρει πως το στούντιο εργάζεται σε μια εμπειρία που θα είναι πιο φιλόξενη για τους νέους παίκτες σε σχέση με τα πιο σκληροπυρηνικά Big Team Battle και Arena modes, με στόχο να μάθει τη σειρά σε παίκτες των Fortnite, Call of Duty Warzone και Apex Legends που συνήθως δεν ενδιαφέρονται.

Ίσως να πρόκειται για κάποιο PvE mode όπως το Horde των Gears ή ίσως για μια PvPvE εμπειρία όπως το Warzone του Halo 5. Ωστόσο, ο Jez δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο ενός Battle Royale.

Τώρα, το ρεπορτάζ του μόλις επιβεβαιώθηκε. Συγκεκριμένα, η Certain Affinity ανακοίνωσε και επίσημα πως εμβαθύνει τη σχέση της με την 343, η οποία την εμπιστεύτηκε για να εξελίξει την εμπειρία με έναν νέο και ενδιαφέρον τρόπο.

Η εν λόγω δημοσίευση του στούντιο ακολουθεί παρακάτω.

Συγχρόνως, ο εξίσου έμπιστος insider Tom Henderson άφησε τώρα να εννοηθεί πως έχουμε να κάνουμε με Battle Royale μέσα από ένα χαρακτηριστικό του tweet, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Είτε είναι Battle Royale είτε όχι, ένα ολοκαίνουργιο mode θα καταφθάσει μελλοντικά στο Halo Infinite. Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά αυτό ενδεχομένως να αλλάξει με την άφιξη της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού στις 3 Μαΐου.

Περισσότερα για το νέο περιεχόμενο που θα έρθει στον free to play τίτλο με την Lone Wolves σεζόν μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.