Η Blizzard ρωτάει τους παίκτες αν θέλουν νέα microtransactions στο WoW Classic

Με character boosts και άλλα
12 Απριλίου 2022 09:07
Η Blizzard ρωτάει τους παίκτες αν θέλουν νέα microtransactions στο WoW Classic

Όπως φαίνεται, η Blizzard ετοιμάζεται να φέρει το Wrath of the Lich King expansion του World of Warcraft στο “WoW Classic”. Ο λόγος; Η εταιρία έστειλε κάποια emails (survey) σε διάφορους παίκτες για το τι είδους microtransactions μπορούν να περιμένουν μελλοντικά.

Όπως λέει το Wowhead, ορισμένοι παίκτες έλαβαν πρόσφατα ένα email, στο οποίο η Blizzard ρωτάει τη γνώμη τους σχετικά με κάποια προαιρετικά “add-ons”, για το επόμενο πακέτο επέκτασης του WoW Classic. Αυτά τα microtransactions, όπως αναφέρει στο email, αφορούν levels των χαρακτήρων (character boosts), έως τα 68 level, κάποια ειδικά boosts για το class του Death Knight, mounts που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Classic, αλλά και στην κλασσική έκδοση του WoW, character transfers, pets και άλλα.

Μάλιστα, η έρευνα της Blizzard παρουσιάζει και δύο add-on bundles και ρωτάει τους παίκτες ποιο από τα δύο θα αγόραζαν. Το ένα περιλαμβάνει ένα μόνο character boost, το Death Knight character boost και ένα “toy” για $50, ενώ η δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει ένα character boost gift για να κάνετε δώρο σε άλλο παίκτη με κόστος τα $30.

Η vanilla έκδοση του WoW Classic επέτρεπε μόνο μεταφορές χαρακτήρων επί πληρωμή και δεν υπήρχαν πρόσθετα πακέτα ή δυνατότητα αγοράς levels. H Blizzard πρόσφερε όμως το "Dark Portal Pass" για $40, για την κυκλοφορία του Burning Crusade.

Το πιο πιθανό είναι ότι όντως το Wrath of the Lich King expansion να καταφθάσει στο WoW Classic μιας και πριν μερικές εβδομάδες έγιναν leak κάποια αρχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός λογότυπου. Όλα αυτά κατά πάσα πιθανότητα θα επιβεβαιωθούν στις 19 Απριλίου, όπου θα δούμε το νέο μεγάλο expansion του World of Warcraft.