Hellblade 2: "Η ποιότητα του sequel είναι στα ύψη" λέει developer της Ninja Theory

Κάτι είχαμε "μυριστεί" από το gameplay trailer του βέβαια...
11 Απριλίου 2022 17:02
Hellblade 2: "Η ποιότητα του sequel είναι στα ύψη" λέει developer της Ninja Theory

Το Hellblade II ή κανονικά "Senua's Saga: Hellblade 2" όπως τιτλοφορείται επισήμως είναι από τα πιο αναμενόμενα sequels -και γενικότερα παιχνίδια- στο άμεσο μέλλον, όντας κιόλας αποκλειστικό της πλατφόρμας του Xbox. 

Τελευταία φορά που είδαμε δείγμα του ήταν στα The Game Awards τον περασμένο Δεκέμβριο με ένα άκρως εντυπωσιακό και θεοσκότεινο gameplay trailer. Τώρα σε μια πρόσφατη συνέντευξη ενός developer της Ninja Theory σε ισπανικό μέσο μαθαίνουμε μια αναμενόμενη πληροφορία, η οποία όμως δείχνει πόσο πίστη στο προϊόν της έχει η εταιρία ανάπτυξης. 

Συγκεκριμένα ο Juan Fernandez, combat designer του Hellblade 2, είπε στο "Vandal" πως η Ninja Theory "ανεβάζει τον πήχη του να κάνει περισσότερα πράγματα με λιγότερους πόρους" και συνέχισε: 

Είμαστε περισσότερα άτομα τώρα από ότι στο πρώτο Hellblade αλλά η ποιότητα που βγάζουμε σε σχέση με τις ομάδες σε αντίστοιχης ποιότητας τίτλους, νομίζω πως είναι στα ύψη"

Το Senua's Saga: Hellblade II βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις next-gen κονσόλες της Microsoft(Xbox Series X|S), καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χωρίς ωστόσο να έχει αποκτήσει ημερομηνία κυκλοφορίας. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.