Νέο τεράστιο update για το Phasmophobia αλλάζει ριζικά την εμπειρία στο VR

Εμπλουτίζεται ξανά το παιχνίδι
11 Απριλίου 2022 15:46
Νέο τεράστιο update για το Phasmophobia αλλάζει ριζικά την εμπειρία στο VR

Οι δημιουργοί του Phasmophobia συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς να εμπλουτίζουν το παιχνίδι με νέο περιεχόμενο και να βελτιώνουν την εμπειρία των παικτών, ανακοινώνοντας τώρα μια ενημέρωση που θα κάνει χαρούμενους των VR κυνηγούς φαντασμάτων.

Συγκεκριμένα, η Kinetic Games αποκάλυψε το ‘Major Update v0.6.0.0’, το οποίο αποκαλεί συγχρόνως και ως ‘VR Overhaul’. Η εν λόγω ενημέρωση περιλαμβάνει κάποιες μικρές προσθήκες για όλους τους παίκτες, αλλά όπως προδίδει και το όνομά της μεταμορφώνει το παιχνίδι για τους κατόχους headsets εικονικής πραγματικότητα.

Αναλυτικότερα, το Phasmophobia ενσωματώνει πλέον ένα εξ ολοκλήρου νέου VR σύστημα. Αυτό συνοπτικά σημαίνει πως η απόδοση θα είναι καλύτερη, οι αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον και τα διάφορα αντικείμενα ομαλότερες, ενώ αμέτρητα bugs, κολλήματα και άλλα θέματα έχουν διορθωθεί.

Για παράδειγμα, οι παίκτες στο VR θα βλέπουν πλέον έναν μικρό κέρσορα όταν επιχειρούν να πιάσουν ένα αντικείμενο, το walkie-talkie και το journal έχουν μπει στη ζώνη για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμα, τα physics των αντικειμένων στο VR είναι πιο ρεαλιστικά, ενώ και τα animations κίνησης των άλλων παικτών είναι βελτιωμένα. Μάλιστα, το παιχνίδι υποστηρίζει πλέον όλα τα VR headsets της αγοράς.

Συγχρόνως, το στούντιο έκανε κάποιες αλλαγές στα σημεία που μπορούν να κρυφτούν οι παίκτες, καθώς και στο in-game chat. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερες πληροφορίες για όλες τις αλλαγές της ενημέρωσης πατώντας εδώ.