Το The Quarry από το στούντιο του Until Dawn θα έχει mode που το κάνει ταινία

Θα είναι σαν παιχνίδι, αλλά δε θα είναι
09 Απριλίου 2022 12:40
Το The Quarry από το στούντιο του Until Dawn θα έχει mode που το κάνει ταινία

Όπως έγινε γνωστό, το επόμενο παιχνίδι της Supermassive Games, το The Quarry, θα μπορεί αν το επιθυμείτε να μην είναι και τόσο…παιχνίδι, αφού θα διαθέτει ένα ειδικό Movie Mode, το οποίο θα αφαιρεί το οποιοδήποτε διαδραστικό στοιχείο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο νέος horror τίτλος των δημιουργών του Until Dawn και των The Dark Pictures, θα μπορεί να μετατραπεί σε ταινία, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε απλά την ιστορία χωρίς καμία αλληλεπίδραση με το χειριστήριο. Για την ακρίβεια, το Movie Mode θα έχει μόνο μια βασική επιλογή στην αρχή: Everybody Lives, Everybody Dies και Director's Chair.

Οι δύο πρώτες επιλογές είναι αυτονόητες. Στην πρώτη όλοι οι χαρακτήρες του cast καταφέρνουν να επιβιώσουν, ενώ στη δεύτερη κανένας δε φτάνει στο φινάλε. Από την άλλη, το Director's Chair θα σας βάζει -πριν αρχίσει το παιχνίδι να παίζει από μόνο του- να επιλέξετε μερικά στοιχεία για την προσωπικότητα του κάθε χαρακτήρα. Ανάλογα με τις επιλογές σας θα καθοριστούν και οι αντιδράσεις τους και τελικά το αν ο καθένας θα επιβιώσει ή όχι.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ξανά το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωσή του.

Το The Quarry αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.

Για την ιστορία, θα έχει ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Pokémon Detective Pikachu), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens), Lin Shaye (Insidious) και Ted Raimi (Xena).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Supermassive Games αναπτύσσει συγχρόνως και το νέο κεφάλαιο της γνωστής horror ανθολογίας της, το The Dark Pictures: The Devil In Me, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.