ΦΗΜΗ: Το επόμενο Need for Speed δε θα βγει για PS4 και Xbox One

Μάλλον θα χρειαστείτε next-gen κονσόλες για να το απολαύσετε
08 Απριλίου 2022 21:39
ΦΗΜΗ: Το επόμενο Need for Speed δε θα βγει για PS4 και Xbox One

Νέες φήμες σχετικά με το επόμενο μεγάλο Need for Speed παιχνίδι κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου podcast του, ο αξιόπιστος δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb, αποκάλυψε μερικά νέα στοιχεία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο Need for Speed βρίσκεται επίσημα υπό ανάπτυξη από την Criterion και πέρυσι έλαβε μια μεγάλη αναβολή, καθώς η EA ανέθεσε στο στούντιο να βοηθήσει την DICE με την ανάπτυξη του Battlefield 2042. Από τη στιγμή που το shooter κυκλοφόρησε, η ομάδα ανάπτυξης καταπιάστηκε ξανά με το αρχικό της project, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αυτό το Νοέμβριο.

Μάλιστα, επισήμανε πως το νέο Need for Speed δε θα καταφθάσει για PS4 και Xbox One, αφού η Criterion εστιάζει αποκλειστικά και μόνο σε next-gen εκδόσεις για τα PS5 και Xbox Series X|S.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως γενικότερα η EA φαίνεται να αφήνει στο παρελθόν τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, αφού και το πολυαναμενόμενο remake του Dead Space που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του επόμενου έτους θα τις παραλείψει.

Επιστρέφοντας στα του Need for Speed, οι φήμες που μετέφερε ο Grubb κάνουν λόγο για ένα setting που θα μοιάζει με το Μαϊάμι, εικάζοντας πως το στυλ του θα θυμίζει τα λατρεμένα Underground κεφάλαια.

Φυσικά, η EA δεν έχει προβεί για την ώρα σε καμία επίσημη επιβεβαίωση, οπότε σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη όλες τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.