Δημιουργοί Returnal: Μακάρι οι παίκτες να «τολμήσουν» να το δοκιμάσουν

Είναι αισιόδοξος για την προσθήκη του στο ανανεωμένο PlayStation Plus
08 Απριλίου 2022 21:17
Δημιουργοί Returnal: Μακάρι οι παίκτες να «τολμήσουν» να το δοκιμάσουν

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα η Sony ανακοίνωσε και επίσημα πως σκοπεύει να συγχωνεύσει τα PlayStation Plus και PlayStation Now, δημιουργώντας μια νέα συνδρομητική υπηρεσία τριών βαθμίδων. Μάλιστα, οι δύο από αυτές θα προσφέρουν στους συνδρομητές και τη δυνατότητα να κατεβάσουν και να απολαύσουν έναν κατάλογο παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων ανήκει και το Returnal.

Τώρα, οι δημιουργοί του σκληροπυρηνικού roguelike τίτλου σχολίασαν την  προσθήκη του στην επερχόμενη, φρεσκαρισμένη συνδρομητική υπηρεσία του PlayStation. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Housemarque, Ilari Kuittinen, χαρακτήρισε «φανταστική» την απόφαση της Sony να εντάξει το παιχνίδι στο ανανεωμένο PS Plus.

Όπως γνωρίζετε, έχει περάσει καιρός από την κυκλοφορία και ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που κάνουν εγγραφή σε συνδρομές παίζουν πολύ.

Στη συνέχεια ο Kuittinen δήλωσε αισιόδοξος πως έτσι περισσότεροι παίκτες θα «τολμήσουν να δοκιμάσουν το παιχνίδι».

Δεν υπάρχει κάποιος κρυφό κόστος. Αν θέλετε, θα είναι εύκολο να το παίξετε.

Η Sony παίρνει κάποιες σοφές αποφάσεις, όπως ήταν και η χρηματοδότηση αυτού του παιχνιδιού. Άρχισαν να στηρίζουν το project πριν από πέντε χρόνια. Έκαναν το ‘leap of faith’.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας υπενθυμίσουμε πως το ανανεωμένο PS Plus αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

Τέλος, να αναφερθεί πως οι δηλώσεις του Kuittinen έγιναν στο πλαίσιο της πρόσφατης τελετής απονομής των BAFTA βραβείων, οπού το Returanl ξεχώρισε ως το ‘Game of the Year’. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα με όλους τους νικητές πατώντας εδώ.