Πως θα έμοιαζε ένα Superman παιχνίδι το 2022; (ΒΙΝΤΕΟ)

Προγραμματιστής το δοκίμασε στο απίστευτο Matrix demo της Unreal Engine 5
08 Απριλίου 2022 20:43
Πως θα έμοιαζε ένα Superman παιχνίδι το 2022; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να μιλάμε για έναν από τους δημοφιλέστερους υπηρήρωες που έχουν υπάρξει ποτέ, αλλά το τελευταίο Superman παιχνίδι κυκλοφόρησε το μακρινό πλέον 2006, αν εξαιρέσουμε τα Injustice και άλλους τίτλους οπού υπάρχει απλά ως επιλογή χαρακτήρα και όχι ως πρωταγωνιστής.

Εύλογα, λοιπόν, πολλοί fans αναρωτιούνται πως θα έμοιαζε με τη σημερινή τεχνολογία που έχει προχωρήσει τόσο, ένα ολοκαίνουργιο Superman παιχνίδι. Αυτή ακριβώς την απορία φαίνεται πως είχε και ο developer με διαδικτυακό παρατσούκλι Volod, ο οποίος ξεκίνησε να πειραματίζεται με την ολοκαίνουργια Unreal Engine 5 που έγινε διαθέσιμη πριν μερικά εικοσιτετράωρα.

Συγκεκριμένα, ο Volod αξιοποίησε τα assets του Matrix demo, τα οποία η Epic Games κυκλοφόρησε εντελώς δωρεάν για όλους μαζί με τη μηχανή γραφικών, δίνοντας στον χαρακτήρα κάτι που χρειάζεται κάθε Superman παιχνίδι: την ικανότητα να πετά.

Παρόλο που η σύντομη επίδειξη του developer χρησιμοποιεί ένα τυπικό 3D μοντέλο χωρίς πρόσωπο, τα flight physics φαίνονται εντυπωσιακά, αναδεικνύοντας την ικανότητα της Unreal Engine 5 να χειριστεί μια τεράστια πόλη με άφθονη λεπτομέρεια, ακόμα και αν ο χαρακτήρας κινείται σε αυτή με υπεράνθρωπη ταχύτητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο βίντεο από το ιδιαίτερα ενδιαφέρον project του Volod, τα οποία μας δείχνουν πώς θα έμοιαζε ένα Superman παιχνίδι το 2022:

Μήπως έφτασε, λοιπόν, η ώρα για ένα νέο Superman παιχνίδι;