Κυριολεκτικά το τερμάτισε! Παίκτης ολοκλήρωσε το “Elden Ring” σε λιγότερο από 13 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με διάφορα exploits όμως
08 Απριλίου 2022 19:51
Κυριολεκτικά το τερμάτισε! Παίκτης ολοκλήρωσε το “Elden Ring” σε λιγότερο από 13 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά καιρούς σάς έχουμε ενημερώσει με διάφορες ειδήσεις σχετικά με τα κατορθώματα των παικτών του Elden Ring. Από τη μία, ένας παίκτης κατάφερε να το ολοκληρώσει χωρίς να κάνει καθόλου damage, ενώ στο παρελθόν ένας άλλος κατάφερε να δει τους τίτλους σε μόλις σε 20 λεπτά.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση που αφορά το speedrun του Elden Ring. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό, ο YouTuber MitChriz κυριολεκτικά το τερμάτισε, καθώς χρειάστηκε μόνο 13 λεπτά (περίπου), μέχρι να ολοκληρώσει το Elden Ring, χρησιμοποιώντας ωστόσο διάφορα exploits και glitches.

Υπάρχουν διάφορα tricks που έκανε, όπως το να “κολλήσει” τον χάρτη, να αποφεύγει τους εχθρούς και να λουτάρει κάποια χρήσιμα αντικείμενα, που όπως αποδείχτηκε του φάνηκαν πολύ χρήσιμα για να το καταφέρει.

Εκείνος, κατέχει πλέον την πρωτιά με χρόνο μόλις 12:32 και μπορείτε να παρακολουθήσετε τί ακριβώς έκανε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα spirit summons είναι στην ουσία κάποια companions που έρχονται και σας βοηθούν στη μάχη, ανάλογα την περίσταση. Παραδείγματος χάρη αν έχετε κάνει Archaeologist, μπορείτε να καλέσετε τους λύκους που ουσιαστικά κάνουν “tank” τον εχθρό, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να τους χτυπάτε από μακριά χωρίς “πρόβλημα”.

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC.