Η εξαγορά της Bungie από το PlayStation έγινε πιο viral από αυτή της Activision Blizzard

Με περισσότερες αντιδράσεις στο Twitter
07 Απριλίου 2022 12:12
Η εξαγορά της Bungie από το PlayStation έγινε πιο viral από αυτή της Activision Blizzard

Το πρώτο τρίμηνο του 2022 είχε μερικά πραγματικά πολυσυζητημένα gaming συμβάντα, όπως για παράδειγμα η κυκλοφορία του Elden Ring, καθώς και οι τεράστιες εξαγορές των Activision Blizzard και Bungie από το Xbox και το PlayStation αντίστοιχα.

Τώρα, το Twitter έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά, αποκαλύπτοντας τι συζήτησαν περισσότερο οι gamers της πλατφόρμας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των creator & gaming content partnerships του μέσου κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε ένα γράφημα το οποίο αν και δεν έχει συγκεκριμένα στατιστικά νούμερα αποκαλύπτει πως αυτό για το οποίο έγιναν με διαφορά τα περισσότερα tweets ήταν η κυκλοφορία του Elden Ring στις 25 Φεβρουαρίου.

Έπειτα, η εξαγορά της Bungie από τη Sony για $3.6 δισεκατομμύρια δολάρια ήταν το αμέσως επόμενο πιο viral θέμα. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα προσθέσει στο δυναμικό της το ιστορικό στούντιο στις 31 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά ακολουθεί η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft στις 18 Ιανουαρίου για το αστρονομικό ποσό των 68.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, παρόλο που το deal είναι αρκετές τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο σε οικονομικό επίπεδο, οι gamers φαίνεται πως είχαν λιγότερα να πούνε σε σχέση με την εξαγορά της Bungie, κάνοντας λιγότερα tweets για το θέμα.

Τέλος, το τέταρτο πιο πολυσυζητημένο gaming συμβάν στο Twitter για το πρώτο τρίμηνο του 2022 ήταν η κυκλοφορία της νέας σεζόν του Fortnite στις 20 Μαρτίου, η οποία αφαίρεσε προσωρινά από το παιχνίδι το χτίσιμο.

Παρακάτω θα βρείτε το εν λόγω γράφημα, καθώς και τη λίστα με τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια παγκοσμίως για την ίδια χρονική περίοδο.