Το Horizon Forbidden West αφήνει πλέον την Aloy να μαζεύει loot χωρίς να σκύβει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα quality of life χαρακτηριστικό που ζητούσαν πολλοί
06 Απριλίου 2022 20:38
Το Horizon Forbidden West αφήνει πλέον την Aloy να μαζεύει loot χωρίς να σκύβει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι ένα, άλλα δύο patches μαζί μόλις κυκλοφόρησε η Guerilla Games για το Horizon Forbidden West.

Συγκεκριμένα, συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη, το ολλανδικό στούντιο αποφάσισε να συνδυάσει τα patches 1.10 και 1.11 σε μια μεγαλύτερη ενημέρωση που είναι πλέον διαθέσιμη.

Το εν λόγω update διορθώνει πολλά θέματα που σχετίζονται με τη συμπεριφορά των ρομποτικών εχθρών, ενώ κάνει και πολλές διορθώσει στα όπλα, τα armors και τα skills. Συγχρόνως, δε λείπουν και τα bug fixes για πολλά main και side quests, καθώς και για δραστηριότητες στον ανοιχτό κόσμο.

Ωστόσο, ίσως η σημαντικότερη αλλαγή που μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τη ροή του παιχνιδιού γενικότερα είναι ένα φαινομενικά απλό quality of life χαρακτηριστικό. Συγκεκριμένα, η Guerilla πρόσθεσε μια επιλογή στις ρυθμίσεις που επιτρέπει στην Aloy να μαζεύει loot από τον κόσμο του παιχνιδιού χωρίς να σκύβει ή να παίζει animation κάθε φορά. Αυτό μπορεί να κάνει την εξερεύνηση και την συλλογή πόρων πιο αβίαστη και άμεση, όντας κάτι που οι παίκτες ζητούσαν εδώ και καιρό.

Μπορείτε να δείτε τη διαφορά με την επιλογή ενεργοποιημένη μέσα από τον player που ακολουθεί.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δε φαίνεται να έχει επιλυθεί το θέμα με την ποιότητα της εικόνας στο Performance mode του παιχνιδιού στο PS5, οπού πολλοί αναφέρουν πως αντιμετωπίζουν έντονο shimmering.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες στο επίσημο subreddit πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Σάκη και τον Αλέκο να απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Aloy στη μέση ενός δάσους πατώντας εδώ.