The Quarry: Μισή ώρα gameplay από το νέο horror παιχνίδι του στούντιο του Until Dawn

Που μοιάζει με τον πραγματικό του διάδοχο
06 Απριλίου 2022 20:13
The Quarry: Μισή ώρα gameplay από το νέο horror παιχνίδι του στούντιο του Until Dawn

Πριν μερικές εβδομάδες η Supermassive Games είχε ανακοινώσει το The Quarry, το νέο της horror παιχνίδι που θα κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του καλοκαιριού.

Τώρα, μιας και απομένουν περίπου δύο μήνες για την κυκλοφορία του, η ομάδα του Until Dawn ξεκίνησε να προετοιμάζει το έδαφος και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα χορταστικό βίντεο. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το IGN αποκαλύφθηκε μισή ώρα gameplay πλάνων από τη νέα horror εμπειρία.

Το εν λόγω βίντεο προέρχεται από τον πρόλογο, οπότε δεν αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία της πλοκής. Παρόλα αυτά μάς δίνει μια χορταστική γεύση, συστήνοντάς μας στην Laura και στον Max, οι οποίοι πέφτουν πάνω στον Travis σε ένα στοιχειωμένο σπίτι. Περίπου στη μέση του gameplay παρουσιάζονται και μερικές από τις αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν οι παίκτες στο παιχνίδι, το οποίο μοιάζει με τον πραγματικό διάδοχο του Until Dawn.

Δείτε το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το The Quarry αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.

Για την ιστορία, θα έχει ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Pokémon Detective Pikachu), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens), Lin Shaye (Insidious) και Ted Raimi (Xena).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Supermassive Games αναπτύσσει συγχρόνως και το νέο κεφάλαιο της γνωστής horror ανθολογίας της, το The Dark Pictures: The Devil In Me, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.