Unreal Engine 5 και Xbox Series X δείχνουν τα δόντια τους σε νέα επίδειξη γραφικών

Από την ομάδα ανάπτυξης των Gears of War
05 Απριλίου 2022 23:42
Unreal Engine 5 και Xbox Series X δείχνουν τα δόντια τους σε νέα επίδειξη γραφικών

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης State of Unreal παρουσίασής της, η Epic Games αναφέρθηκε στις διάφορες ομάδες παγκοσμίως που αξιοποιούν την Unreal Engine 5 για την ανάπτυξη των επερχόμενων παιχνιδιών τους, κάνοντας μια ειδική αναφορά στην Coalition.

Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί των Gears of War εργάζονται με τη νέα έκδοση της μηχανής γραφικών εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο και γενικότερα βρίσκονται σε στενή επαφή με την Epic, αναλαμβάνοντας να βοηθήσουν την εταιρία και με το άκρως εντυπωσιακό The Matrix Awakens.

Έτσι, λοιπόν, η παρουσίαση έδωσε τη σκυτάλη στην ομάδα των Xbox Game Studios για να παρουσιάσει μερικά ολοκαίνουργια πλάνα από  το πιο πρόσφατο Unreal Engine 5 demo της, το The Cavern Cinematic Tech Test. Πρόκειται για μια επίδειξη που χρησιμοποιεί assets επιπέδου ταινίας, με δεκάδες εκατομμύρια πολύγωνα, τα οποία γίνονται render σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση του Xbox σχετικά με το θέμα, έχουμε να κάνουμε με κολοσσιαίο άλμα 100x στα επίπεδα λεπτομέρειας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα το σόου, καθώς και διάφορα βίντεο από τα demos της Coalition που σημειώνεται πως αντιπροσωπεύουν αυτό που μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από τις εμπειρίες της στα Xbox Series X|S.