Το Return to Monkey Island είναι η ονειρεμένη συνέχεια του θρυλικού franchise - Πρώτο trailer

Μεγάλη συνεργασία μεταξύ Ron Gilbert, Lucasfilm Games και Devolver Digital
04 Απριλίου 2022 18:09
Το Return to Monkey Island είναι η ονειρεμένη συνέχεια του θρυλικού franchise - Πρώτο trailer

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σε μια από τις πιο αναπάντεχες ανακοινώσεις του 2022, έγινε γνωστό πως το θρυλικό franchise των "Monkey Island" επιστρέφει με...all-star προδιαγραφές. 

Το "Return to Monkey Island" όπως θα ονομάζεται το sequel, σχεδιάζεται ως συνέχεια των δύο πρώτων τίτλων, "The Secret of Monkey Island" και "Monkey Island 2: LeChuck's Revenge". Πρόκειται για μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ της Devolver Digital -που εκδίδει τον τίτλο, της Lucasfilm Games και της Terrible Toybox.

Η τελευταία είναι η εταιρία του Ron Gilbert, δημιουργού των θρυλικών adventure τίτλων που σημάδεψαν μια για πάντα το gaming, ο οποίος επιστρέφει για να υπογράψει το σενάριο και να διευθύνει ως director το sequel! Μαζί του θα είναι και ο συνδημιουργός Dave Grossman. 

Η ξαφνική ανακοίνωση του project δεν είναι τυχαία αφού ο Gilbert δήλωσε στο Twitter του πως μαζί με το στούντιο του εργάζονται εδώ και δύο χρόνια πάνω του, κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Tο καλύτερο; Το "Return to Monkey Island" θα κυκλοφορήσει εντός του 2022, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμα τις πλατφόρμες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer