Νεαρός gamer χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, λέει ότι σώθηκε επειδή φορούσε ακουστικά

Αν έχεις τύχη βουνό...
02 Απριλίου 2022 20:09
Νεαρός gamer χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, λέει ότι σώθηκε επειδή φορούσε ακουστικά

Από τις περιπτώσεις που λέμε ότι είχε "τύχη βουνό" καθώς η ιστορία ενός νεαρού gamer είναι πραγματικά απίστευτη όσο και αληθινή. Φανταστείτε να κάθεστε αμέριμνοι στο PC σας να παίζετε ή να ακούτε μουσική και από το πουθενά μια σφαίρα διαπερνά το παράθυρό σας και σας χτυπάει στο κεφάλι και να σωθείτε ως δια μαγείας επειδή φορούσατε τα ακουστικά σας. 

Αυτή η ιστορία συνέβη πάνω κάτω στον χρήστη Enough_Dance_956, ο οποίος θέλησε να τη μοιραστεί στο Reddit με φωτογραφίες κιόλας για απόδειξη, επειδή βλέπετε η ημέρα που το ανάρτησε ήταν Πρωταπριλιά΅. Επομένως κάποιοι θα ισχυριζόντουσαν ότι πρόκειται για φάρσα ή για κάποια πλάγια διαφήμιση της Razer, αφού τα ακουστικά που φορούσε ήταν τα γνωστά Razer Kraken

Όπως περιγράφει ο ίδιος την στιγμή: 

Ήταν πρωί Τετάρτης στις 10.30 όταν μια αδέσποτη σφαίρα πέρασε από το παράθυρό μου και χτύπησε πάνω στα razer ακουστικά στην κορυφή του κεφαλιού μου. Εάν δεν ήταν τα ακουστικά φτιαγμένα τόσο ποιοτικά θα ήμουν ένα νεκρό παιδί ετών 18. Δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο που θα ζούσαν οι φίλοι και οι συγγενείς μου. 

Μάλιστα προσπάθησε και να κάνει χιούμορ με την φαρδιά του τύχη:

Πρέπει να προήρθε από το άλλο τετράγωνο, ήταν αδέσποτη σφαίρα. Κάποιος με κακό σημάδι παραλίγο να με σκοτώσει την ώρα που απλά μιλούσα με τους φίλους μου. Η σφαίρα χτύπησε το παράθυρο, μετά το headset μου και αναπήδηση στον τοίχο και κατέληξε στο κρεβάτι μου πάνω. Περιμέναμε τους αστυνομικούς να έρθουν να την παραλάβουν. 

Ο νεαρός gamer από το Torrance της Καλιφόρνια μάλιστα ανήρτησε κι άλλες φωτογραφίες από το δωμάτιό του καθώς δεν τον πίστευε κανείς, με τον τοίχο όπου εξοστρακίστηκε η σφαίρα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Kraken bullet

Μάλιστα η Razer απάντησε στο post του στο Reddit λέγοντας πως "χάρηκε που είναι εντάξει" και ότι θα του το αντικαταστήσει, όμως ο Καλιφορνέζος gamer απέρριψε την πρότασή τους.