Η Kojima Productions μετακομίζει μετά από πέντε χρόνια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέες εγκαταστάσεις για το ιαπωνικό στούντιο
01 Απριλίου 2022 23:19
Η Kojima Productions μετακομίζει μετά από πέντε χρόνια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περίπου πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Kojima Productions, η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης του ταλαντούχου Ιάπωνα δημιουργού Hideo Kojima μετακομίζει.

Συγκεκριμένα, ο Kojima αποκάλυψε μέσα από μια σειρά συναισθηματικά φορτισμένων δημοσιεύσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πως το στούντιο θα αποχωρήσει από τα γραφεία όπου δημιουργήθηκε το Death Stranding.

Σήμερα είναι η μέρα που αποχαιρετούμε την είσοδο, το διάδρομο του Ludens και την κουζίνα που ήταν το σπίτι μας για λίγο περισσότερο από πέντε χρόνια.

Για την ιστορία, τον Οκτώβριο του 2020 η Kojima Productions είχε αρχίσει τις προσλήψεις για ένα νέο project που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Ενδεχομένως, ο αριθμός των developers αυξήθηκε τόσο που το στούντιο χρειαζόταν περισσότερο χώρο. Για την ώρα δε γνωρίζουμε το συγκεκριμένο λόγο για τη μετακόμιση, οπότε, όπως συνηθίζεται με ό,τι έχει να κάνει με τον Kojima, μπορούμε να κάνουμε απλά εικασίες.

Όπως και να ‘χει, παρακάτω θα βρείτε τις σχετικές δημοσίευσες του δημιουργού των Metal Gear με τις φωτογραφίες του πλέον άδειου στούντιο, καθώς και μια δημοσίευση που έχει συγκεντρώσει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες του Kojima από τον περίφημο λευκό διάδρομο του στούντιο.