Το PlayStation ετοιμάζει μεγάλο αποκλειστικό horror παιχνίδι AAA ποιότητας

Και με γραφικά αιχμής χάρη στην Unreal Engine 5
01 Απριλίου 2022 22:47
Το PlayStation ετοιμάζει μεγάλο αποκλειστικό horror παιχνίδι AAA ποιότητας

Η Firesprite, μια ομάδα που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και εντάχθηκε πολύ πρόσφατα στο δυναμικό των PlayStation Studios φαίνεται πως δουλεύει σε ένα μεγάλο horror παιχνίδι AAA προδιαγραφών, αποκλειστικά για τις πλατφόρμες του PlayStation οικοσυστήματος.

Συγκεκριμένα, μια αγγελία για ανοιχτή θέση εργασίας εντοπίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του στούντιο, αναφέροντας μάλιστα πως το παιχνίδι θα έχει γραφικά αιχμής, αφού θα κάνει χρήση της υπερσύγχρονης Unreal Engine 5.

Αναλυτικότερα, η περιγραφή της αγγελίας επισημαίνει:

Ψάχνουμε έναν narrative director για να ενταχθεί στην ομάδα ανάπτυξής μας για ένα AAA narrative driven horror-adventure παιχνίδι στην Unreal Engine 5.

 Ο narrative director θα είναι υπεύθυνος για την αφήγηση στο project, βοηθώντας στην καθιέρωση του σύμπαντος και του lore του παιχνιδιού, με ευθύνη για την ποιοτική υλοποίηση του αφηγηματικού περιεχομένου για τα διάφορα ορόσημα του project και εν τέλει την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Firesprite εργάζεται αυτή τη στιγμή σε τρία διαφορετικά projects. Το ένα απ’ αυτά είναι το Horizon Call of the Mountain, μια εμπειρία στο σύμπαν του Horizon για το PS VR 2, την οποία ετοιμάζει μαζί με την Guerrilla Games.

Το δεύτερο project είναι το AAA horror παιχνίδι που αποκαλύφθηκε μόλις από την προαναφερθέντα αγγελία. Τέλος, το τρίτο project φημολογείται πως είναι ένα reboot του Twisted Metal, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Για την ιστορία, αυτή δε θα είναι η πρώτη επαφή της Firesprite με το genre, αφού στο παρελθόν το στούντιο είχε κυκλοφορήσει το The Persistence, μια horror εμπειρία με roguelike στοιχεία.