To αρχικό Angry Birds του 2012 επέστρεψε σήμερα στα Android και iOS (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από ένα πιστό remake
01 Απριλίου 2022 17:31
To αρχικό Angry Birds του 2012 επέστρεψε σήμερα στα Android και iOS (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rovio έρχεται να προσφέρει στους παίκτες μια γερή δόση νοσταλγίας, φέρνοντας ξανά στα app stores, το αρχικό Angry Birds του 2012.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία μόλις έκανε διαθέσιμο στα Android και iPhone το Rovio Classics: Angry Birds, ένα πιστό remake του αρχικού παιχνιδιού, το οποίο έχει φτιαχτεί ξανά από την αρχή για τις σύγχρονες συσκευές. Αυτό ήταν απαραίτητο, καθώς το αρχικό παιχνίδι έχει τις ρίζες του στο μακρινό πλέον 2009 και έτσι η Rovio είχε αναγκαστεί να σταματήσει την υποστήριξή του, αφήνοντας στους παίκτες μόνο την επιλογή των sequels.

Το εν λόγω remake περιλαμβάνει όλους τους αρχικούς χαρακτήρες, όπως ακριβώς τους θυμάστε και φυσικά όλα τα 8 επεισόδια, με συνολικά πάνω από 390 πίστες. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή in-app αγορές, με την τιμή του παιχνιδιού να ανέρχεται απλά σε €0,99.

Βρείτε το Rovio Classics: Angry Birds για Android πατώντας εδώ.

Βρείτε το Rovio Classics: Angry Birds για iOS πατώντας εδώ.


Για την ιστορία, το πρώτο Angry Birds θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά παιχνίδια όλων των εποχών για τη βιομηχανία και ειδικότερα για το mobile gaming, γεννώντας ένα κολοσσιαίο franchise, το οποίο έχει αποκτήσει μέχρι και ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους. Συνολικά, τα διάφορα παιχνίδια της σειράς είχαν κατέβει πάνω από 4 δισεκατομμύρια φορές μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.