Νέα κλασσικά παιχνίδια των SNES και NES προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online

Που θα σας μεταφέρουν στη δεκαετία του ’80 και ‘90
31 Μαρτίου 2022 17:35
Νέα κλασσικά παιχνίδια των SNES και NES προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online

Η Nintendo συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συνδρομητική υπηρεσία της Nintendo Switch Online και μόλις ανακοίνωσε ότι έγιναν διαθέσιμα νέα παιχνίδια. Πρόκειται για τρεις retro τίτλους των SNES και NES που θέλουν να σας μεταφέρουν πολλά χρόνια πίσω, στη χρυσή δεκαετία του ’80 και του ‘90.

Το 1ο είναι το Dig Dug II, ένα arcade puzzle παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1985 από τη Namco, ενώ το 2ο είναι το Mappy-Land, στο οποίο παίζετε ως ποντίκι που προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα κόσμο γεμάτο γάτες. Το 3ο και τελευταίο παιχνίδι του Nintendo Switch Online είναι το Earthworm Jim 2, το run and gun που κατέφθασε το 1995 για το SNES.

Το Nintendo Switch Online εκτός από τη δυνατότητα να σας προσφέρει online multiplayer στα παιχνίδια σας, είναι εμπλουτισμένο και με κλασσικούς τίτλους που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν στις κονσόλες της εταιρίας. Μάλιστα, υπάρχει και η πιο αναβαθμισμένη έκδοσή του, το Nintendo Switch Online + Expansion Pack, που με κάποια παραπάνω χρήματα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια από τα Nintendo 64 και Sega Mega Drive.