Το remake του πολυβραυμένου The Stanley Parable έχει επιτέλους ημερομηνία!

Προ των πυλών η Ultra Deluxe έκδοση
31 Μαρτίου 2022 15:53
Το remake του πολυβραυμένου The Stanley Parable έχει επιτέλους ημερομηνία!

Μετά από τόσες καθυστερήσεις που πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα, το The Stanley Parable: Ultra Deluxe επιτέλους απέκτησε την -πιθανότατα- τελική του ημερομηνία κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, η Galactic Cafe και η Crows Crows Crows αποκάλυψαν πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και PC στις 27 Απριλίου. Φυσικά, το νούμερο αυτό δεν είναι τυχαίο αφού το 4/27 αναφέρεται στον χαρακτηριστικό αριθμό του γραφείου του Stanley εντός του παιχνιδιού.

Παρακάτω θα βρείτε το ολοκαίνουργιο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το The Stanley Parable είναι ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι από τους σχεδιαστές Davey Wreden και William Pugh, το οποίο μιλά για την ψευδαίσθηση της επιλογής στα βιντεοπαιχνίδια, για τη σχέση του δημιουργού με τον παίκτη, αλλά και για τη μοίρα γενικότερα.

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ως mod του Half-Life, αλλά το 2013 δημιουργήθηκε εκ νέου χρησιμοποιώντας την Source Engine, με νέα στοιχεία ιστορίας και βελτιωμένα γραφικά.

Το 2018 ανακοινώθηκε το Stanley Parable Ultra Deluxe Edition που είναι ένα ακόμη remake, αφού ο τίτλος φτιάχνεται εκ νέου στη Unity μηχανή γραφικών αυτή τη φορά. Η νέα έκδοση περιγράφεται ως ένα σημαντικά εμπλουτισμένο re-imagining του remake από το 2013 και θα φέρει νέα endings, περισσότερες επιλογές και φυσικά νέους διαλόγους, με τον Kevan Brighting να επιστρέφει για το ρόλο του αφηγητή.