Το Diablo IV θα έχει περισσότερα από 150 dungeons

Επιστροφή στο…σκοτάδι!
30 Μαρτίου 2022 13:49
Το Diablo IV θα έχει περισσότερα από 150 dungeons

Η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες όσον αφορά το επερχόμενο RPG, Diablo IV. Όπως έγινε γνωστό, ο τίτλος θα έχει περισσότερα από 150 dungeons για να επισκεφθείτε, όλα “ζωντανά” με ένα σκοτεινό στιλ, που επιδιώκουν να παραμείνουν πιστά στους βασικούς σχεδιαστικούς πυλώνες που έχει ορίσει η Blizzard.

Κατά τη διάρκεια της τριμηνιαίας ενημέρωσής της, η Blizzard μπαίνει στα βαθιά και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο έχει ζωντανέψει τα περιβάλλοντα και τα dungeons του Diablo IV. Έχει χρησιμοποιήσει πολλά props, διάφορους φωτισμούς, διαδραστικότητα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, για να τα φέρει “στη ζωή”.

Προσεγγίζουμε τη δημιουργία των περιβαλλόντων του Diablo IV μέσω μιας πιο σκοτεινής και πιο γειωμένης ερμηνείας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στόχος μας είναι η αληθοφάνεια, όχι ο ρεαλισμός. Η ατμόσφαιρα είναι σχεδόν απτή σε ορισμένα μέρη, με τον καιρό και τον φωτισμό να παίζουν σημαντικό ρόλο για το οπτικό αποτέλεσμα του τίτλου.

Οι πυλώνες των “παλιών δασκάλων μας” μας προετοίμασαν κατάλληλα λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές κλασικών ζωγράφων, όπως ο Rembrandt, που χρησιμοποιούσαν, με την ελεγχόμενη χρήση της λεπτομέρειας, το τονικό εύρος και την ειδική χρήση των χρωματικών παλετών.

Επιστροφή στο…σκοτάδι, από τα dungeons μέχρι τον φωτισμό και το Sanctuary. Είναι ένας επικίνδυνος και σκοτεινός μεσαιωνικός γοτθικός κόσμος.

Το Diablo IV βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς και τις κονσόλες και για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα νέα βίντεο που δημοσίευσε η εταιρία.