Μπηχτή Xbox – Δείτε την απάντηση «καρφί» για το νέο PlayStation Plus

Επίσημη δημοσίευση από τη Microsoft
29 Μαρτίου 2022 23:32
Μπηχτή Xbox – Δείτε την απάντηση «καρφί» για το νέο PlayStation Plus

Πριν μερικές ώρες η Sony επιβεβαίωσε επιτέλους τις φήμες που οργίαζαν εδώ και εβδομάδες, αποκαλύπτοντας και επίσημα το λεγόμενο Project Spartacus. Πρόκειται για μια νέα συνδρομητική υπηρεσία τριών βαθμίδων, η οποία θα συνδυάζει τα οφέλη των PlayStation Plus και PlayStation Now.

Έτσι,  οι συνδρομητές των νέων PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium θα έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που θα μπορούν να κατεβάσουν και να απολαύσουν, η οποία μάλιστα θα φρεσκάρεται τακτικά. Προφανώς το concept θυμίζει αρκετά το Xbox Game Pass της Microsoft, με τους παίκτες να κάνουν αμέσως συγκρίσεις.

Τελικά, η ανακοίνωση της Sony δεν πέρασε απαρατήρητη από το αντίπαλο δέος, αφού η Microsoft άφησε εμμέσως μια «μπηχτή», μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox Game Pass στο Twitter. Συγκεκριμένα, η εταιρία έγραψε με κεφαλαία γράμματα πως το Game Pass φέρνει Day One παιχνίδια, κάτι που δεν ισχύει με την πρόταση της Sony.

Αναλυτικότερα, το Xbox τόνισε:

Λατρεύουμε τις επιλογές!

Παίξτε ολοκαίνουργια παιχνίδια την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Blockbusters και indies

Xbox Game Studios, EA Play, ID@Xbox και περισσότερα

Δείτε τη δημοσίευση του Xbox Game Pass μετά την αποκάλυψη του PlayStation Plus:

Γιατί τα PlayStation Plus Extra και Premium δε θα έχουν Day One παιχνίδια;

Όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό δημοσίευμα, η Sony εξήγησε το λόγο που συμβαίνει αυτό, με τον επικεφαλής του PlayStation τμήματος, Jim Ryan, να επισημαίνει πως τα παιχνίδια της θα υπέφεραν αν έμπαιναν από την πρώτη μέρα στο PS Plus. Συγκεκριμένα, η εταιρία δε θα μπορούσε να επενδύσει τα ίδια χρήματα και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα χειρότερη ποιότητα.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του υψηλόβαθμου στελέχους πατήστε εδώ.