Το πολυβραβευμένο Unpacking έρχεται επιτέλους στο PlayStation (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόσο στο PS4 όσο και στο PS5
29 Μαρτίου 2022 23:12
Το πολυβραβευμένο Unpacking έρχεται επιτέλους στο PlayStation (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου μισό χρόνο μετά το αρχικό του ντεμπούτο, το πολυβραβευμένο indie Unpacking ετοιμάζεται επιτέλους να καταφθάσει και στο οικοσύστημα των PlayStation κονσόλων. Συγκεκριμένα, η publishing εταιρία Humble Bundle αποκάλυψε πως «σύντομα», χωρίς να διευκρινίζει ακριβώς το πότε, και οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να απολαύσουν τον τίτλο.

Για την ιστορία, το Unpacking έκανε το ντεμπούτο του στα Nintendo Switch, Xbox One και PC το Νοέμβριο, καταφέρνοντας να αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία, όπως το Innovation Award στα SXSW 2022, τα Game of the Year και Excellence in Accessibility των Australian Game Developer Awards κ.α.

Μάλιστα, ήταν από τα indies παιχνίδια που είχε ξεχωρίσει και η ομάδα των Unboxholics σε ειδικό αφιέρωμα στο τέλος του 2021, επισημαίνοντας τότε:

Το Unpacking έχει ίσως το πιο απλό concept που έχετε ακούσει. Απλά ανοίγετε κουτιά μετακόμισης και βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Κι’ όμως, μέσα από αυτή την φαινομενικά πολύ απλή ιδέα, η ανεξάρτητη ομάδα Witch Beam καταφέρνει να αφηγηθεί μια συναισθηματικά φορτισμένη ιστορία, χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Ένα μοναδικό παιχνίδι που συγχρόνως είναι και αναπάντεχα εθιστικό!

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε και θέλετε να πάρετε μια γεύση περί τίνος πρόκειται, παρακάτω θα βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της κυκλοφορίας στα PS4 και PS5.