Τα The Game Awards σχολιάζουν εμμέσως τα φετινά Oscars 2022;

Η δημοσίευση που δεν πέρασε απαρατήρητη
28 Μαρτίου 2022 14:21
Τα The Game Awards σχολιάζουν εμμέσως τα φετινά Oscars 2022;

Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε η 94η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, η οποία τίμησε της ταινίες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο χρόνο, θρυλικές δημιουργίες όπως τα James Bond και Godfather, ενώ είχε και ένα πραγματικά αναπάντεχο συμβάν, αφού ο Will Smith προσβλήθηκε από ένα αστείο του παρουσιαστή Chris Rock, τον οποίο και χαστούκισε ζωντανά κατά τη διάρκεια του σόου.

Η μεγάλη βραδιά του Χόλιγουντ και του σινεμά δεν πέρασε όμως απαρατήρητη από τα The Game Awards. Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης του Geoff Keighley, η οποία κάθε χρόνο τιμά τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει προέβη σε ένα χαρακτηριστικό tweet λίγο πριν την έναρξη του σόου.

Συγκεκριμένα, τα The Game Awards υπενθύμισαν στους gamers την χαρακτηριστική στιγμή από το σόου του 2017, όταν ο Josef Fares είχε βγει εκτός ελέγχου, ξεκινώντας να κατηγορεί τα Όσκαρ και καταλήγοντας να κάνει στην κάμερα χειρονομία, λέγοντας την αξέχαστη φράση: «Γαμώ τα Όσκαρ!»

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί εξέλαβαν το tweet ως ένα απλό αστείο, το οποίο είχε σκοπό να θυμίσει την στιγμή, με αφορμή την 94η Τελετή Απονομής. Από την άλλη, πολλοί εξέλαβαν το tweet ως έναν έμμεσο χαρακτηριστικό, σαν ο Geoff Keighley να λέει πλαγίως το δικό του «Fuck the Oscars».

Δείτε το παρακάτω.

Το “Fuck the Oscars” στα The Game Awards 2017 που έχει μείνει αξέχαστο: