Elden Ring: Τα ρεκόρ συνεχίζονται με νέο speedrun 20 λεπτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν το βάζει κάτω η speedrunning κοινότητα
28 Μαρτίου 2022 13:48
Elden Ring: Τα ρεκόρ συνεχίζονται με νέο speedrun 20 λεπτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η speedrunning κοινότητα συνεχίζει της προσπάθειες στο Elden Ring, ροκανίζοντας διαρκώς το χρόνο με νέα ρεκόρ. Τώρα, ο συνήθης ύποπτος Distortion2, ο οποίος είχε και προηγουμένως το παγκόσμιο ρεκόρ για τον γρηγορότερο τερματισμό, ανέβασε ξανά τον πήχη.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο speedrunner κατάφερε αυτή τη φορά να ολοκληρώσει τον τίτλο σε λιγότερο από 20 λεπτά! Ναι, καλά διαβάσατε. Μέσα σε 18 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, ο Distortion2 μπόρεσε να δει τους τίτλους τέλους του κολοσσιαίου open world παιχνιδιού της FromSoftware.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το ρεκόρ χρησιμοποιήθηκε η αρχική έκδοση του παιχνιδιού, αφού το patch 1.03 άλλαξε σημαντικά την ισορροπία με διάφορα buffs και nerfs. Μάλιστα, ο Distortion2 έκανε ένα 15ώρο stream, στην προσπάθειά του να φτάσει τον στόχο των 20 λεπτών που αρχικά έμοιαζε άπιαστος. Παρόλο που στιγμιαία είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του, συνέχισε να προσπαθεί και τελικά τα κατάφερε.

Για την ώρα το speedrunner δεν έχει αναρτήσει ακόμη το βίντεο με την προσπάθεια των 20 λεπτών στο κανάλι του, ωστόσο παρακάτω μπορείτε να δείτε το προηγούμενο ρεκόρ του στα 22:21.

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έσπασε πρόσφατα και ένα τεράστιο ρεκόρ παικτών στο Steam, καταλαμβάνοντας την 6η θέση όλων των εποχών στα charts του. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Συγχρόνως, η εμπορική του πορεία είναι συγκλονιστική, ξεπερνώντας τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις σε μερικές μόνο εβδομάδες. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.