Θεότρελο είναι το launch trailer του Tiny Tina’s Wonderlands

Και κυκλοφορεί από σήμερα
25 Μαρτίου 2022 19:26
Θεότρελο είναι το launch trailer του Tiny Tina’s Wonderlands

Η 2K Games και η Gearbox κυκλοφόρησαν το τελικό trailer από το spin-off του Borderlands, το οποίο ακούει στο όνομα “Tiny Tina’s Wonderlands”. Πρόκειται για ένα FPS-RPG παιχνίδι που βαδίζει στα ίδια μονοπάτια με την κεντρική θεότρελη σειρά και πάει ένα βήμα παραπέρα το gameplay με την ιδιαίτερη φαντασία του.

Φυσικά, μιας και μιλάμε αμιγώς για ένα Borderlands παιχνίδι, δε γίνεται να λείπει και από εδώ το αστείρευτο χιούμορ που χαρακτηρίζει τη σειρά. Επιπροσθέτως, εκτός από όλα τα παραπάνω, το FPS παιχνίδι υπόσχεται να σας κρατήσει στην “τσίτα” με το διαφορετικό στιλ παιξίματος, ανάλογα φυσικά με τον χαρακτήρα που θα επιλέξετε.

Εκτός από υπερβολικά πολλά όπλα για όλα τα γούστα, το Tiny Tina’s Wonderlands επικεντρώνεται πολύ και στις μαγικές ικανότητες των χαρακτήρων, όπως είναι η μαύρη μαγεία του “Graveborn” ή ακόμα και στις μαγείες της φύσης που έχει ο "Spore Warden" με το τόξο του.

Αξιοσημείωτο είναι το καστ των ηθοποιών που πλαισιώνουν το project, όπως ο Andy Samberg που έχουμε γνωρίσει στο Brooklyn Nine-Nine, ο Will Arnett που είναι γνωστός από το καρτούν BoJack Horseman και φυσικά η Ashly Burch ως Tiny Tina.

Το Tiny Tina’s Wonderlands κυκλοφορεί από σήμερα για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το launch trailer παρακάτω.