Έπεσε το PlayStation Network – Προβλήματα στα PS4 και PS5 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Η Sony ζητά την υπομονή των παικτών
23 Μαρτίου 2022 17:28
Έπεσε το PlayStation Network – Προβλήματα στα PS4 και PS5 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 18:23)

Η Sony φαίνεται πως έλυσε τα όποια προβλήματα και πλέον όλες οι υπηρεσίες του PlayStation Network λειτουργούν ομαλά.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Παίκτες σε πολλές χώρες παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα με το PlayStation Network αυτή τη στιγμή, τόσο στο PS4 όσο και στο PS5.

Συγκεκριμένα, οι online υπηρεσίες της Sony έχουν σταματήσει να λειτουργούν εδώ και μερικές ώρες, αποτρέποντας την πρόσβαση στο PlayStation Store, καθώς την αγορά και τη λήψη περιεχομένου. Συγχρόνως, και το multiplayer φαίνεται πως δε λειτουργεί στις κονσόλες της Sony, με την ιστοσελίδα της να αναφέρει:

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εκκίνηση παιχνιδιών, εφαρμογών ή δυνατοτήτων δικτύου. Εργαζόμαστε για την επίλυση αυτού του θέματος το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Σύμφωνα με την επίσημη support σελίδα του PlayStation, τα θέματα ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 3:41 μ.μ. Ωστόσο, το DownDetector είχε γεμίσει με αναφορές χρηστών για προβλήματα από περίπου μια ώρα πριν.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν αναφορές από πολλούς χρήστες πως η κονσόλα τους εμφανίζει μήνυμα ότι η συνδρομή τους στο PlayStation Plus δεν έχει ανανεωθεί ή πως δεν υπάρχουν cloud saves για τα παιχνίδια τους. Καλό θα ήταν να αγνοήσετε αυτά τα μηνύματα για την ώρα, μέχρι να αποκατασταθεί η κατάσταση των συστημάτων του PlayStation.