Είναι αλήθεια, ο Snoop Dogg γίνεται χαρακτήρας στο Call of Duty Warzone

Καθώς και στο Vanguard
22 Μαρτίου 2022 08:45
Είναι αλήθεια, ο Snoop Dogg γίνεται χαρακτήρας στο Call of Duty Warzone

Οι φήμες των τελευταίων ημερών βγήκαν πλέον αληθινές. Ο θρυλικός ράπερ, ο Snoop Dogg πρόκειται να γίνει playable χαρακτήρας στο Call of Duty: Warzone, καθώς και στο Vanguard. Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα από τα “χείλη” της Sledgehammer Games, που αναφέρει ότι ο Snoop Dogg θα καταφθάσει μαζί με το “Snoop Dogg Operator Bundle”, μαζί με το Season 2 Reloaded, που θα κυκλοφορήσει σήμερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Snoop Dogg σε ένα COD παιχνίδι, καθώς είχε δανείσει τη φωνή του πριν μερικά χρόνια στο Call of Duty: Ghosts. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που θα μπορείτε να παίξετε ως Snoop Dogg.

Ο Snoop Dogg δήλωσε:

Ο DO Double G επιστρέφει στο Call of Duty και αυτή τη φορά βρίσκομαι μέσα στο παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την ομάδα του COD. Ναι, θα μπορείτε να παίξετε με το χαρακτήρα μου και να πάρετε απίστευτα αντικείμενα που έχουν γραμμένο το “Snoop” παντού.

Στο bundle του Snoop Dogg υπάρχουν 10 αντικείμενα, τρία από αυτά θα είναι αποκλειστικά στο Vanguard, ενώ θα μπορείτε να αποκτήσετε και όπλα, ρούχα, καθώς και cosmetics.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Dogg θα κάνει την εμφάνισή του και στο Call of Duty Mobile την 1η του Απριλίου.

Το Season 2: Reloaded θα κυκλοφορήσει σήμερα, 22 Μαρτίου, ενώ το update θα γίνει διαθέσιμο στο Warzone αύριο, 23 Μαρτίου.