Η Haven Studios της Jade Raymond είναι το νέο μέλος των PlayStation Studios

Στενότερη πλέον η συνεργασία για τον αποκλειστικό multiplayer τίτλο που ετοιμάζει
21 Μαρτίου 2022 18:01
Η Haven Studios της Jade Raymond είναι το νέο μέλος των PlayStation Studios

Εκεί που το νεοσύστατο Haven Entertainment Studios της Jade Raymond ανακοίνωνε τη συνεργασία της με τη Sony για την ανάπτυξη ενός νέου αποκλειστικού τίτλου για το PlayStation, μάθαμε πως η συνεργασία τους γίνεται στενότερη. 

Το Haven Studios έγινε γνωστό πως αποτελεί πλέον μέλος των PlayStation Studios, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του τμήματος, Hermen Hulst μέσα από το Twitter. 

Από το ίδιο tweet μαθαίνουμε πως πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο AAA multiplayer τίτλο για τις PlayStation κονσόλες, για το οποίο ο Hulst δηλώνει "σούπερ εντυπωσιασμένος" από τη δουλειά της Jade Raymond και της ομάδας της. O τίτλος περιγράφεται ως "μια νέα live service εμπειρία για το PlayStation που χτίζεται σε ένα συστημικό και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο, με σκοπό να δίνει ελευθερία, συγκινήσεις και διασκέδαση." Για όσους δε γνωρίζουν η Jade Raymond είναι η συνδημιουργός του Assassin's Creed

Το έμψυχο δυναμικό της Haven αποτελείται από 60 εργαζόμενους και αποτελεί το 18ο μέλος των PlayStation Studios και τη νεότερη εξαγορά της Sony.