Call of Duty Warzone: Έρχονται αλλαγές για τον Rebirth Island χάρτη

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα
20 Μαρτίου 2022 10:06
Call of Duty Warzone: Έρχονται αλλαγές για τον Rebirth Island χάρτη

Μια μεγάλη ενημέρωση έχουν να περιμένουν οι παίκτες του Call of Duty Warzone μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Raven Software, ο χάρτης του παιχνιδιού, το Rebirth Island, θα δεχθεί ένα "facelift" και έτσι θα επιστρέψει "ανανεωμένο και ενισχυμένο".

Για την ώρα το στούντιο δεν αποκάλυψε πολλές περισσότερες πληροφορίες, αλλά δημοσίευσε μια σχετική εικόνα στα social media, η οποία παρόλο που κρύβεται εν μέρει από το λογότυπο του παιχνιδιού, φανερώνει μερικές από τις επερχόμενες αλλαγές του χάρτη.

Συγκεκριμένα, οι παρατηρητικοί της κοινότητα αναφέρουν πως η security περιοχή πλέον θα φιλοξενεί ένα οχυρό, ενώ τα docks θα έχουν πλέον περισσότερα πλοία. Από την άλλη, ο sniping πύργος στα Living Quarters, που δεν αρέσει σε πολλούς, φαίνεται πως θα παραμείνει ως έχει και στην ανανεωμένη εκδοχή του Rebirth Island.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της ομάδας.

Για την ιστορία, πριν μερικές ημέρες η Activision αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να φέρει το Call of Duty: Warzone στις mobile συσκευές. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Αυτή τη στιγμή το Call of Duty: Warzone είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC.