Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει τελικά και στο Nintendo Switch

Επίσημο από τα “χείλη” της Warner Bros.
18 Μαρτίου 2022 12:37
Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει τελικά και στο Nintendo Switch

Όταν είδαμε για πρώτη φορά το Hogwarts Legacy, η Warner Bros. είχε γνωστοποιήσει πως ο open-world RPG τίτλος θα καταφθάσει για τις PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και στο PC. Το 2020 που είχε αποκαλυφθεί το παιχνίδι δε γνωρίζαμε αν τελικά θα καταφθάσει και για την υβριδική κονσόλα της Nintendo, το Switch.

Όπως έγινε γνωστό, όμως, εχθές, η Warner Bros. μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού, το Hogwarts Legacy πρόκειται να κυκλοφορήσει κανονικά και στο Nintendo Switch την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να απολαύσετε το απόλυτο Harry Potter παιχνίδι και “on the go”.

Το Hogwarts Legacy λειτουργεί ως prequel του Harry Potter franchise και διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα. Έτσι δε θα περιλαμβάνει πολλούς από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες των βιβλίων ή των ταινιών. Όσον αφορά την πλοκή, ένα μεγάλος μέρος σάς καλεί να ανακαλύψετε ένα μυστήριο μιας αρχαίας μαγείας που έχει επιστρέψει στον κόσμο.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο για τα Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC.