Το The Quarry είναι το νέο παιχνίδι τρόμου από την Supermassive των Dark Pictures

Σύντομα το πρώτο trailer
17 Μαρτίου 2022 15:04
Το The Quarry είναι το νέο παιχνίδι τρόμου από την Supermassive των Dark Pictures

Η Supermassive Games συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς και μαζί με το The Dark Pictures: The Devil In Me που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, μόλις ανακοίνωσε και ένα δεύτερο παιχνίδι που έχει υπό ανάπτυξη για τη χρονιά που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί του Until Dawn αποκάλυψαν και επίσημα το The Quarry. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια εμπειρία τρόμου, η οποία αναπτύσσεται σε συνεργασία με την 2K Games των BioShock, NBA 2K και Borderlands και αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι.

Για την ώρα οι διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι είναι ελάχιστες, αφού το μόνο που έχει δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας είναι ένα σύντομο teaser βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού, το οποίο συνοδεύεται από την φράση: «Ό,τι δε σε σκοτώνει, θα σε κάνει πιο δυνατό».

Το εν λόγω teaser μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως εντός της ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 6:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το επίσημο reveal trailer του τίτλου, μαζί με αναλυτικότερα στοιχεία.

Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας και μια πρώτη περιγραφή του σεναρίου.