Hogwarts Legacy: Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του Harry Potter παιχνιδιού

Ώρα και μέρος για το σημερινό event
17 Μαρτίου 2022 12:43
Hogwarts Legacy: Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του Harry Potter παιχνιδιού

Έπειτα από πολλούς μήνες, η αναμονή έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της. Συγκεκριμένα, το Hogwarts Legacy, το νέο άκρως αναμενόμενο Harry Potter παιχνίδι της Warner Bros. Games θα παρουσιαστεί αναλυτικά σήμερα, στο πλαίσιο του νεότερου State of Play event του PlayStation.

Η εν λόγω μετάδοση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 23:00 ώρα Ελλάδος και θα έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά. Αναλυτικότερα, η παρουσίαση θα περιλαμβάνει 14 λεπτά ολοκαίνουργιων gameplay πλάνων που τραβήχτηκαν απευθείας από την PS5 έκδοση του παιχνιδιού και θα ολοκληρωθεί με διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης από την Avalanche Software να παρέχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το πώς έδωσαν ψηφιακή σάρκα και οστά στο λατρεμένο Wizarding World σύμπαν.

Δείτε ζωντανά το Hogwarts Legacy State of Play μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και την και το οποίο θα μεταφέρει τους παίκτες στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξουν τον οίκο τους και να παρακολουθήσουν τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Το Hogwarts Legacy βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Στο πλαίσιο του σημερινού State of Play αναμένεται να μάθουμε επιτέλους και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του.