Returnal: Ascension | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο δωρεάν expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

18 λεπτά ολόφρεσκων πλάνων
16 Μαρτίου 2022 19:24
Returnal: Ascension | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο δωρεάν expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ημέρες, κατά τη διάρκεια του ειδικού State of Play σόου του, το PlayStation αποκάλυψε και επίσημα τη μεγάλη ενημέρωση του Returnal, η οποία φημολογούνταν εδώ και μήνες. Ο λόγος γίνεται για το Returnal: Ascension, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν στις 22 Μαρτίου.

Μιας και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πλησιάζει, η Housemarque μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα εκτενές gameplay βίντεο που παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Συγκεκριμένα, αυτό φτάνει σε διάρκεια τα 18 λεπτά και απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από gameplay πλάνα, με τον game director και τον narrative director του παιχνιδιού να εξηγούν με voice overs όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί:

Για την ιστορία, η μεγαλύτερη προσθήκη του update 3.0 του Returnal είναι το co-op, αφού πλέον θα μπορείτε να βιώσετε ολόκληρο το campaign μαζί με έναν ακόμη παίκτη. Παράλληλα, η ενημέρωση θα φέρει στο παιχνίδι και το The Tower of Sisyphus, το οποίο είναι προσβάσιμο εφόσον έχετε ξεκλειδώσει το Icarian Grapnel.

Πρόκειται για έναν πύργο, ο οποίος απαρτίζεται από είκοσι ορόφους και είναι γεμάτος εχθρούς. Σε κάθε όροφο θα κληθείτε να εξολοθρεύσετε όλους τους εχθρούς για να ανεβείτε στον επόμενο, με την δυσκολία προφανώς να κλιμακώνεται.

Το Returnal είναι διαθέσιμο εδώ και περίπου ένα χρόνο, αποκλειστικά για το PS5.