Starfield: Άλλη μια κλεφτή ματιά στο διαστημικό Skyrim της Bethesda (BINTEO)

Νέες εικόνες και πληροφορίες από το φιλόδοξο RPG
16 Μαρτίου 2022 18:17
Starfield: Άλλη μια κλεφτή ματιά στο διαστημικό Skyrim της Bethesda (BINTEO)

Η Bethesda συνεχίζει να δίνει με το σταγονόμετρο τις νέες πληροφορίες για το νέο της μεγάλο RPG, το άκρως αναμενόμενο Starfield και έτσι τώρα μόλις δημοσίευσε το νέο επεισόδιο της σειράς Into the Starfield.

Πρόκειται για μια συζήτηση μεταξύ του Game Director Todd Howard, του Design Director Emil Pagliarulo, του Lead Quest Designer Will Shen και του Lead Artist Istvan Pely, οι οποίοι εξηγούν πως η ομάδα της Bethesda Game Studios προσεγγίζει την «πλούσια, καθηλωτική και συναρπαστική» RPG εμπειρία.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μαθαίνουμε πως το παιχνίδι χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία γραφικών photogrammetry, σκανάροντας πραγματικά μοντέλα για τα αντικείμενα, τα περιβάλλοντα και για τους χαρακτήρες. Συγχρόνως, έγινε γνωστό πως το RPG θα ενσωματώνει ένα σύστημα πειθούς, για να κάνει τους διαλόγους με τους NPCs πολύ πιο ρεαλιστικούς. Τέλος, άλλη μια νέα πληροφορία που αποκαλύφθηκε είναι πως οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν από που προέρχεται ο χαρακτήρας τους, μια απόφαση που θα επηρεάζει και διάφορα στατιστικά του.

Παρακάτω θα βρείτε τόσο το βίντεο που δημοσίευσε η Bethesda, όσο και μερικές από τις νέες εικόνες από το εικαστικό του παιχνιδιού που αποκαλύφθηκαν συγχρόνως.

Το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Νοεμβρίου του 2022 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Για την ιστορία, πρόσφατα αποκαλύφθηκε και το επικό μουσικό θέμα του, το οποίο μπορείτε να ακούσετε πατώντας εδώ,  ενώ ο Todd Howard είχε αναφέρει και μερικές λεπτομέρειες για την εισαγωγή των παικτών στον ανοικτό κόσμο.